Kellertrans Bodedienst en pakketbezorging houdt zich bezig met vervoer per luxe taxi, taxibus of bestelauto van klein pakketten en/of brieven waarbij het voor de klant belangrijk is dat de bezorging van de zending vlot en betrouwbaar geschiedt.

Persoonlijke bezorging door onze nette chauffeur(s) waarbij wij u, direct na de bezorging, een mail of sms sturen dat uw zending in goede orde is afgeleverd.

Tevens bestaat bij ons de mogelijkheid om een begeleider mee te sturen bij de bezorging van uw zending.
Wij verrichten pakketvervoer maar ook Personenvervoer.
Van kleine spoed pakketten tot passagiers uit binnen en buitenland, leden van gemeente en deelraden van Amsterdam e.o., Overheidsinstellingen, Ministerieen, en medewerkers van grote bedrijven en instellingen uit binnen en buitenland.

Vanaf 1 januari 2013 zijn de volgende vervoerspartners vast onderdeel van Kellertours Personenvervoer ®- :

– kellertax.nl

– Kellertrans.nl

– Kleinetouringcar.nl

– Touringcarbus.nl

– Touringcarbedrijfamsterdam.nl

– Touringcarhureninamsterdam.nl

Al deze vervoerspartners werken samen onder de: Kellertours ®- vlag

Geschiedenis

Kellertours  is in 1990 begonnen als kleine taxionderneming in Amsterdam onder de naam Kellertax Personenvervoer. Wij verzorgden straattaxi vervoer ,Schipholvervoer per taxi of taxibus door heel Nederland.
Ook zijn wij een lange periode ingehuurd om het vervoer van ouderen per taxi en/of taxibusje in Amsterdam e.o. te verzorgen.

Voor ziekenhuizen verzorgden wij het Postkamer vervoer als ook de belangrijke spoedzendingen naar alle ziekenhuizen in Nederland en Belgie.

Personeelsvervoer van en naar de stations , Het vervoer van Operatie personeel die op afroep van en naar het ziekenhuis moesten, maar ook het vervoer van leden van de raad van Bestuur.

Omdat wij meer vervoersaanvragen kregen voor het vervoeren van belangrijke spoedzendingen als medische zendingen, contracten ,dossiers ,

onderdelen voor de offshore industrie, zijn wij onze vervoersdiensten gaan uitbreiden.
Door de combinatie te maken met personenvervoer en pakketvervoer zijn wij voor meer klanten het vervoer gaan organiseren.

Hieruit is Kellertrans Bodedienst en pakketbezorging ontstaan.

Wij verzorgen in Amsterdam e.o. nu al jaren personenvervoer per taxibusje en touringcar voor diverse grote bedrijven en evenementen organisaties.
Familie uitjes, dagtochten, luxe zakenvervoer, al het vervoer gaat bij ons met comfortabele luxe wagens.

Taxibusjes ingericht voor het vervoer van 6 – 7 of 8 passagiers of grotere minibussen-16 tot 25 passagiers of zelfs met 87 persoons dubbeldekkers.

Kellertours Personenvervoer:
De specialist voor Taxi – taxibus of Touringcar en ook klein pakket vervoer in en vanuit Amsterdam